PAYSALIA, DE GROOTSTE LANDSCHAPSVAKBEURS


Paysalia is de grootste vakbeurs die alle actoren uit de landschapssector samenbrengt  in Frankrijk. Sinds 2009, tijdens 3 dagen, verzamelen ze zich, ontmoeten ze elkaar, hebben ze onderlinge uitwisselingen en laten ze de sector vooruit gaan. De volgende editie zal plaatsvinden in Lyon Eurexpo, op 5-6 en 7 december 2017.

 

« Na een uitzonderlijke editie in 2015,  zal 2017 een nieuwe stap markeren in de opmars van Paysalia. In 2017 zal Paysalia verder groeien om een antwoord te geven op de vragen van de professionals en zal ze haar aanbod en exposanten verder diversifiëren : een nieuwe, grotere hal, zal uw ontvangst op de beurs en de themaparcoursen verbeteren en te variëren. »
Catherine MULLER, Presidente van de Unep, Les Entreprises du Paysage, Presidente van Paysalia

 

Paysalia 2015 : de vakbeurs in cijfers

  • +33% bezoekers in 2015 VS 2013
  • +40% exposanten in 2015 VS 2013
  • 17 643 professionele bezoekers
  • 570 exposanten
  • 11 federaties
  • 38 bezoekerslanden (waaronder Zwitserland, Italie, Spanje, België en Duitsland)

 

DE ONMISBARE VAKBEURS VOOR DE LANDSCHAPSSECTOR

 Paysalia 2017 heeft als doelstelling om meer dan 600 exposanten en 18 000 bezoekers samen te brengen die alle sectoren en ambachten van de landschapssector vertegenwoordigen. De wil van Paysalia is om alle professionals uit de sector de kans te geven om elkaar te ontmoeten en om met elkaar te netwerken in de best mogelijke omstandigheden. De professionals die publieke of private groenzone’s ontwerpen, bedenken of onderhouden kunnen op Paysalia de fabrikanten van materieel en gereedschap ontmoeten, evenals de boomkwekerijen, de fabrikanten van stadsmeubilair, van sproeisysr-temen, van waterbekkens, …

 

EXCLUSIEVE ANIMATIES

De beurs mikt erop om de ontdekkingen, de ontmoetingen en de uitwisselingen te bevorderen tussen de verschillende actoren van de sector.

De laatste noviteiten (technische en esthetische innovaties, of met respect voor het milieu) worden voorgesteld op de « Espace Innovations » en de laureaten ontvangen hun beloning tijdens de ceremonie voor de uitreiking van de trofeeën van Paysalia. Er worden ook producten ter beschikking gesteld van de bezoekers op de Demonstratiezone om ze te testen in reële omstandigheden.

De beurs biedt de mogelijkheid tot ontmoetingen en uitwisselingen tussen professionals d.m.v. gezellige evenementen: soirées, nachtelijke evenementen, meer dan 20 conferenties, gewijde dagen en parcoursen (dag van de groene stad, wellgreen).

Onmisbaar evenement sinds 2011, Paysalia ontvangt de finale van het concours « Carré des Jardiniers ».

 

EEN ENGAGEMENT T.O.V. DE PROFESSIONALS

 Paysalia geeft de kans aan de aanwezige federaties om te brainstormen en beslissingen te nemen over de de actuele onderwerpen voor de sector. Sinds haar eerste editie in 2009, biedt Paysalia een promotie op nationaal en internationaal vlak om een geslaagde beurs te garanderen.

Paysalia is de enige nationale vakbeurs voor de sector in Frankrijk. Alle actoren ontmoeten elkaar er om samen de sector een boost te geven.

Sluit u aan bij de Paysaliagemeenschap en ontmoet de andere professionals !

 

UW CONTACTPERSOON:

Gaetan LACHAPELLE
Phone : +32 2 538 69 02
Email : glachapelle@promosalons.com